Morgen wordt de vis erin verpakt

vis.jpgVoor wie denkt dat de papieren krant geen bestaansrecht meer heeft, even kort dit. Een stuk tonijn van de luxe supermarktketen Whole Foods werd gisteravond nog steeds verpakt in een papieren krant. Dat wil zeggen: in een stuk papier dat bedrukt werd als krant.

Seafood Times heet de krant, en de vormgevers hebben goed naar The New York Times gekeken. Links van de masthead staat zelfs het aloude kadertje. Bij The Times staat er „All the News That’s Fit to Print”, bij de krant van de vis is het ,„All the Seafood That’s Fit to Eat”.

Whole Foods is een winkel waar je flink betaalt voor excellente service en biologische producten. En nu ook voor de krant. Overdreven gedoe?

UPDATE: Ze hebben het record gebroken. 488 metrostations in 24 uur en twee minuten. „Het is ons gelukt”, zegt Don Badaczewski, „maar nu moet ik op zoek naar een wc”.

    • Freek Staps