UITMARKT

UITMARKT

Nieuw Cultureel Seizoen Van 25 tot en met 27 augustus wordt in Amsterdam de Uitmarkt gehouden, de opening van het nieuwe culturele seizoen. De publieke omroepen zullen in de avond programmaonderdelen uitzenden. Tijdens het gratis toegankelijke festival presenteren talloze artiesten, gezelschappen en culturele instellingen zich aan het publiek. Na jaren op het Museumplein, vormen nu de Dam, de Nieuwmarkt en de Amstel het decor waartegen vele optredens zullen plaatsvinden. Vrijwel alle in de binnenstad aanwezige theaters openen hun deuren voor het publiek, zoals Het Muziektheater, de Nes-theaters, het Compagnietheater, de Doelenzaal, De Kleine Komedie, het Bethaniënklooster, de Theaterschool en het Marionettentheater. Voor jongeren is er Remix.

Inl & programma www.uitmarkt.nl