Internet Voorkeur

Het politieke web. ‘Open, eerlijk en duidelijk’, zo presenteert de nieuwe partij Eén NL zich op de kersverse website www.eennl.nl. De nieuwe partij in het ‘rechtse kamp’ werd gisteren door Marco Pastors en Joost Eerdmans aangemeld bij de Kiesraad om mee te doen aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november.

Op de website is een fotoreportage te zien van de inschrijving in Den Haag. Verder is de site nog duidelijk in ontwikkeling. De koers van de partij wordt voorlopig slechts in zeer grove trekken via de foto-onderschriften onthuld – ‘De partij heeft een broertje dood aan de bureaucratie’. Wie de verwijzing ‘programma’ op de site aanklikt krijgt te lezen dat het verkiezingsprogramma van Eén NL binnenkort op de site zal worden bekendgemaakt. Zo kan men zich ook binnenkort aanmelden voor de nieuwsbrief van Eén NL en zullen er ook op korte termijn met gerelateerde weblogs verschijnen. Sympathisanten van de partij kunnen alvast wel een donatie overmaken. Of Marco Pastors uitnodigen voor een spreekbeurt.

Voor meer over partijen in het rechtse kamp: www.eennl.nl; www.partijvoorvrijheid.nl; www.ons-nederland.nl; www.hilbrand-nawijn.nl; www.nederlandtransparant.nl en www.forza-nederland.nl.