Ik & een exotisch dier (3)

Ik & een exotisch dier (3) klik@nrc.nl Katheleen en Jan-Carel Redele: „Exotischer dan dit wordt het niet... Deze foto is genomen tijdens onze huwelijksreis in Kenia in Sweetwaters Camp. Het is een zwarte neushoorn en voor zover ik weet de enige tamme ter wereld, luisterend naar de naam Morani.” Elke dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘ik & een exotisch dier’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een korte beschrijving te geven bij de foto. De persoon op de foto moet publicatie toestaan. Over de keuze van de foto wordt niet gecorrespondeerd. Sta je ook op de foto met een exotisch dier? Mail klik@nrc.nl. Volgende week is het fotothema: ‘lelijke souvenirs’. Stuur ze op.

Katheleen en Jan-Carel Redele: „Exotischer dan dit wordt het niet... Deze foto is genomen tijdens onze huwelijksreis in Kenia in Sweetwaters Camp. Het is een zwarte neushoorn en voor zover ik weet de enige tamme ter wereld, luisterend naar de naam Morani.”