170 doden, onder wie Nederlander(s)

170 doden, onder wie Nederlander(s) Kiev. Kiev.Een Russisch passagiersvliegtuig is gisteren neergestort in Oekraïne. Alle 170 inzittenden kwamen om. Volgens de Russische autoriteiten zijn onder de slachtoffers een of meer Nederlanders. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag bevestigde dat gisteravond nog niet. De Toepolev vloog van de badplaats Anapa aan de Zwarte Zee naar St. Petersburg. Slecht weer is mogelijk de oorzaak van het ongeval. Foto AP Firefighters put out fire at the crash site of a Tupolev Tu-154 aircraft of Pulkovo Airlines 45 km (30 miles) north of the regional town of Donetsk, August 22, 2006. The aircraft of Pulkovo Airlines, with at least 154 people on board, crashed in flames on Tuesday in eastern Ukraine after a failed emergency landing, Ukraine's Emergencies Ministry said. REUTERS/Alexander Khudotioply (UKRAINE) REUTERS