Uitzendinggemist.nl

Uitzendinggemist.nl Thuisblijven voor je favoriete tv-programma hoeft niet meer, dankzij Uitzendinggemist.nl Bijna vier miljoen mensen bekijken maandelijks een tv-programma van de Publieke Omroep via Uitzendinggemist.nl. Daarmee is de site wegbereider van de digitale revolutie die momenteel in de televisiewereld plaatsvindt. Je favoriete programma’s bekijk je straks waar en wanneer je wilt, zonder dat je het hoeft op te nemen. De televisiegids zoals we die nu kennen bestaat over een jaar of tien niet meer. Soortgenoten: ook de de commerciële omroepen bieden webherhalingen aan

Thuisblijven voor je favoriete tv-programma hoeft niet meer, dankzij Uitzendinggemist.nl

Bijna vier miljoen mensen bekijken maandelijks een tv-programma van de Publieke Omroep via Uitzendinggemist.nl. Daarmee is de site wegbereider van de digitale revolutie die momenteel in de televisiewereld plaatsvindt. Je favoriete programma’s bekijk je straks waar en wanneer je wilt, zonder dat je het hoeft op te nemen. De televisiegids zoals we die nu kennen bestaat over een jaar of tien niet meer.

Soortgenoten: ook de de commerciële omroepen bieden webherhalingen aan