Sopraan Barbara Bonney zegt alle optredens af

PARIJS, 22 AUG. De beroemde Amerikaanse sopraan Barbara Bonney heeft al haar optredens voor de nabije toekomst ”wegens persoonlijke omstandigheden” afgezegd, ook haar optreden morgen in het Concertgebouw. Haar agent IMG Artists gaf geen bijzonderheden. Bonney (50) had in juni al optredens in Fidelio van Beethoven in Parijs afgezegd. De sopraan maakte meer dan negentig opnamen van werk van componisten uit de barok tot heden.

Rectificatie / Gerectificeerd

In het bericht Sopraan Barbara Bonney zegt alle optredens af (22 augustus, pagina 8) staat dat ze ook haar optreden van 23 augustus in het Amsterdamse Concertgebouw heeft afgezegd. Bonney zou daar echter niet optreden. Het is de Amerikaanse sopraan Dawn Upshaw die haar Amsterdamse optreden heeft afgezegd.