Marktplaats.nl

Marktplaats.nl Marktplaats verving de kleine krantenadvertentie en het briefje bij de supermarkt Sinds 1999 kan iedereen die een oude tuinstoel of een kast positiekleding kwijt wil, een annonce kwijt op Marktplaats. Dat was aanvankelijk gratis, tegenwoordig moet er betaald worden voor het plaatsen van sommige advertenties. Vorig jaar was de website de op drie na best bezochte Nederlandse site, met meer dan 5,6 miljoen bezoekers. De virtuele rommelmarkt werd grootgemaakt door directeur Frank Crébas, die Marktplaats in 2005 voor 225 miljoen euro verkocht aan veilinggigant eBay. Soortgenoot: Speurders.nl

Marktplaats verving de kleine krantenadvertentie en het briefje bij de supermarkt

Sinds 1999 kan iedereen die een oude tuinstoel of een kast positiekleding kwijt wil, een annonce kwijt op Marktplaats. Dat was aanvankelijk gratis, tegenwoordig moet er betaald worden voor het plaatsen van sommige advertenties. Vorig jaar was de website de op drie na best bezochte Nederlandse site, met meer dan 5,6 miljoen bezoekers. De virtuele rommelmarkt werd grootgemaakt door directeur Frank Crébas, die Marktplaats in 2005 voor 225 miljoen euro verkocht aan veilinggigant eBay.

Soortgenoot: Speurders.nl