Ilse.nl

Ilse.nl Zoeken binnen het Nederlandse internet deed je met Ilse Zoekmachine Ilse (een acroniem voor InterLink Search Engine) was bij de lancering in 1996 het geesteskind van Wiebe Weikamp, een 20-jarige informaticastudent. In september van dat jaar waren er al meer dan een miljoen pagina’s op .nl-domeinen te doorzoeken. De huidige eigenaar Ilse Media besloot dat de zoekmachine voor haar geen prioriteit had, en Ilse.nl is allang niet meer de beste zoekmachine voor Nederlandse webpagina’s, als ze dat ooit al was. Soortgenoten: Een goede Nederlandse zoekmachine bestaat niet. Daarom gebruikt iedereen Google
Ilse.nl Zoeken binnen het Nederlandse internet deed je met Ilse Zoekmachine Ilse (een acroniem voor InterLink Search Engine) was bij de lancering in 1996 het geesteskind van Wiebe Weikamp, een 20-jarige informaticastudent. In september van dat jaar waren er al meer dan een miljoen pagina’s op .nl-domeinen te doorzoeken. De huidige eigenaar Ilse Media besloot dat de zoekmachine voor haar geen prioriteit had, en Ilse.nl is allang niet meer de beste zoekmachine voor Nederlandse webpagina’s, als ze dat ooit al was. Soortgenoten: Een goede Nederlandse zoekmachine bestaat niet. Daarom gebruikt iedereen Google

Zoeken binnen het Nederlandse internet deed je met Ilse

Zoekmachine Ilse (een acroniem voor InterLink Search Engine) was bij de lancering in 1996 het geesteskind van Wiebe Weikamp, een 20-jarige informaticastudent. In september van dat jaar waren er al meer dan een miljoen pagina’s op .nl-domeinen te doorzoeken. De huidige eigenaar Ilse Media besloot dat de zoekmachine voor haar geen prioriteit had, en Ilse.nl is allang niet meer de beste zoekmachine voor Nederlandse webpagina’s, als ze dat ooit al was.

Soortgenoten: Een goede Nederlandse zoekmachine bestaat niet. Daarom gebruikt iedereen Google