Geenstijl.nl

Geenstijl.nl Geenstijl is het meest invloedrijke Nederlandse weblog Schreeuw-, shock-, en meninkjesblog dat in 2003 werd gestart door Telegraaf-redacteur Dominique Weesie. Onder de naam Fleischbaum deelt hij samen met medebloggers als De Chileen, Prof. Hoxha en Pritt Stift billekoek uit aan iedereen die zich te politiek correct of anderszins hinderlijk gedraagt. In de posts worden ‘feiten’ en meningen gemengd. Aartsvijanden van de afgelopen jaren waren en zijn onder andere NS-woordvoerder Joost Ravoo en kersvers Tweede Kamerlid Gonny van Oudenallen. Soortgenoten: Retecool.com en Volkomenkut.com

Geenstijl is het meest invloedrijke Nederlandse weblog

Schreeuw-, shock-, en meninkjesblog dat in 2003 werd gestart door Telegraaf-redacteur Dominique Weesie. Onder de naam Fleischbaum deelt hij samen met medebloggers als De Chileen, Prof. Hoxha en Pritt Stift billekoek uit aan iedereen die zich te politiek correct of anderszins hinderlijk gedraagt. In de posts worden ‘feiten’ en meningen gemengd. Aartsvijanden van de afgelopen jaren waren en zijn onder andere NS-woordvoerder Joost Ravoo en kersvers Tweede Kamerlid Gonny van Oudenallen.

Soortgenoten: Retecool.com en Volkomenkut.com