Correcties & Aanvullingen

Bezoek Parade

In het artikel Parade zet Berlijnse droom in de ijskast (21 augustus, pagina 9) staat dat rondreizend festival De Parade dit jaar 25.000 bezoekers trok. Het waren er 250.000.

Eerlijkheid Grass

De kop boven de brief van Rutger H. Cornets de Groot (18 augustus, pagina 7) Eerlijkheid Grass verdient lof dekt de lading van zijn betoog niet. De auteur bekritiseert juist het narcisme van Grass, zoals vooral blijkt uit het niet afgedrukte tweede deel van zijn brief.

Wenkbrauwen

Het fotobijschrift bij het artikel Een bredere wenkbrauw (21 augustus, pagina 18) was onjuist. Van boven naar beneden zijn de wenkbrauwen te zien van van Charlize Theron, Jennifer Lopez, Madonna, Nicole Kidman, Elizabeth Hurley, Christina Aguilera, Jennifer Aniston, opnieuw Charlize Theron en Courteney Cox.