Big Brother

Bridget Maasland.

Familie en vrienden van de nieuwe bewoners van het Big Brother-huis hoeven hun geliefden geen moment te missen. De zesde versie van de tv-hit die vrijdag van start ging, wordt gevolgd met tientallen camera’s. Hoe het de bewoners vergaat is sinds gisteren te bekijken op Talpa en 24 uur per dag op www.bigbrother.tv.

De vijftien deelnemers moeten het dit jaar stellen zonder daglicht. De tuin is ontoegankelijk gemaakt. Bovendien is de lichtschakelaar in handen van de regie. Ook nieuw in het Big Brotherhuis is de Hot Line. Het is volstrekt onduidelijk wanneer deze telefoon gaat, om nog maar te zwijgen van de consequenties voor degene die de telefoon opneemt. Laten rinkelen is er niet bij, de telefoon moet hoe dan ook worden opgenomen. Bridget Maasland presenteert Big Brother 6.

Bespioneer de bewoners op www.bigbrother.tv