Internet Voorkeur

Big Brother 6. Familie en vrienden van de nieuwe bewoners van het Big Brother-huis hoeven hun geliefden geen moment te missen. De zesde versie van de tv-hit die vrijdag van start ging, wordt gevolgd met tientallen camera’s. Hoe het de bewoners vergaat is sinds gisteren te bekijken op Talpa en – sinds gisteren – 24 uur per dag op www.bigbrother.tv.

De vijftien deelnemers moeten het dit jaar stellen zonder daglicht. De tuin is ontoegankelijk gemaakt. Bovendien is de lichtschakelaar in handen van de regie. Ook nieuw in het Big Brotherhuis is de Hot Line. Het is volstrekt onduidelijk wanneer deze telefoon gaat, om nog maar te zwijgen van de consequenties voor degene die de telefoon opneemt. Laten rinkelen is er niet bij, de telefoon moet hoe dan ook worden opgenomen.

Bridget Maasland presenteert Big Brother 6. Na deze Big Brother staat later in het televisieseizoen De Gouden Kooi gepland, dat in zijn aanloop veel meer ophef gaf dan Big Brother 6. Ook in De Gouden Kooi worden bewoners gevolgd met camera’s. Ze wonen in een landhuis dat tegelijkertijd de inzet van het programma is. Bewoners van De Gouden Kooi moeten elkaar wegpesten om de hoofdprijs, de villa, te winnen. Politici maakten zich zorgen vanwege het signaal dat pesten lucratief blijkt.

Bespioneer de bewoners op www.bigbrother.tv.