Internet Voorkeur

Lowlands 2006. Muziekfestival A campingflight to Lowlands Paradise 2006 op evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen is geheel uitverkocht. Het festival begon gisteren en duurt tot en met morgen.

Zij die in het gelukkige bezit zijn van een kaartje kunnen via www.lowlands.nl het programmaboekje, een plattegrond en bio’s van de optredende bands bekijken op hun mobiele telefoons. Dat is een wereldprimeur, volgens de organisatie. Voor de thuisblijvers zijn er de registraties op radio en tv, maar ook op de site van het festival is het een en ander te beleven. Op Lowlands.nl staan staan onder meer de mogelijkheid om foto’s in te sturen en uitgebreide informatie over de artiesten. VPRO’s popmagazine 3Voor12 doet live verslag van Lowlands 2006 in tekst, beeld, audio en video. Coolpolitics organiseert politieke debatten tijdens Lowlands. Bovendien vindt voor de tweede maal de Lowlands University plaats. Nobelprijswinnaar Gerard ’t Hooft is er en forensisch wetenschapper Richard Eikelenboom presenteert CSI: Lowlands.

lowlands.nl; 3voor12.vpro.nl/lowlands; coolpolitics.nl