WILLEM II

Stadion: Willem II Stadion (14.700), Tilburg

Hoofdsponsor: Interpolis Verzekeringen

Trainer-coach: Dennis van Wijk (43)

Officiële website: www.willem-ii.nl

DOEL

Tristan Peersman (Bel, 26), Björn Sengier (Bel, 27) en Peter Zoïs (Aus, 28).

VERDEDIGING

Thomas Baelum (Den, 28), Ryan Holman (20), Jens Janse (20), Ibrahim Kargbo (Sie, 24), Frank van der Struijk (21), Arjan Swinkels (21) en Nuelson Wau (25).

MIDDENVELD

Mathieu Assou-Ekotto (Fra, 28), Kristof Imschoot (Bel, 25), Joe Keenan (Eng, 23), Maarten van Lieshout (Bel, 21), Mohamed Messoudi (Bel, 22), Steef Nieuwendaal (20) en José Valencia (Ecu, 24).

AANVAL

Kevin Bobson (25), Mounir El Hamdaoui (22), Anouar Hadouir (23), Zsombor Kerekes (Hon, 32), Iwan Redan (25) en Jonathan Wilmet (Bel, 20).

Nieuw: Thomas Baelum (MSV Duisburg, Dui), Mounir El Hamdaoui (Tottenham Hotspur, Eng), Ryan Holman (eigen jeugd), Kristof Imschoot (Lierse SK, Bel), Jens Janse (eigen jeugd), Ibrahim Kargbo (FC Brussels, Bel), Maarten van Lieshout (eigen jeugd), Mohamed Messoudi (Germinal Beerschot, Bel), Björn Sengier (Zulte Waregem, Bel), Arjan Swinkels (eigen jeugd) en Jonathan Wilmet (eigen jeugd). Vertrokken: Kemy Agustien (AZ, verhuurd aan Roda JC), Sven Delanoy (RBC Roosendaal), Moussa Dembele (AZ), Hans Denissen (RBC Roosendaal), Csaba Feher (was gehuurd van PSV), Albert van der Haar (FC Zwolle), Marko Kolsi (TOP Oss), Oscar Moens (PSV), Frank van Mosselveld (RKC Waalwijk), Marko Muslin (onbekend), Martijn Reuser (RKC Waalwijk), Arvid Smit (was gehuurd van PSV) en Raymond Victoria (AEK Larnaca, Cyp).