Street Art

Street Art De straat als galerie, laboratorium, speelplaats, schildersdoek. Dat is de essentie van street art. Deze kunstvorm kan alles omvatten: stickers, sjablonen, wandschilderingen, gespoten boodschappen en objecten, zolang ze maar zijn aangebracht in de openbare ruimte. Street art ontstond in de jaren zeventig en tachtig in de punkbeweging en het beste uit de hedendaagse Nederlandse street art is nu te zien in het GEM, Haags museum voor actuele kunst. Dutch Masters, Street Art & Urban Painting t/m 8 okt GEM, Stadhouderslaan 43, Den Haag. Di-zo 12-18u Dutch Masters 02 The London Police

De straat als galerie, laboratorium, speelplaats, schildersdoek. Dat is de essentie van street art. Deze kunstvorm kan alles omvatten: stickers, sjablonen, wandschilderingen, gespoten boodschappen en objecten, zolang ze maar zijn aangebracht in de openbare ruimte. Street art ontstond in de jaren zeventig en tachtig in de punkbeweging en het beste uit de hedendaagse Nederlandse street art is nu te zien in het GEM, Haags museum voor actuele kunst.

Dutch Masters, Street Art & Urban Painting t/m 8 okt GEM, Stadhouderslaan 43, Den Haag. Di-zo 12-18u