RKC WAALWIJK

Stadion: Mandemakers Stadion (7.500), Waalwijk

Hoofdsponsor: Mandemakers Keukens

Trainer-coach: Adrie Koster (51)

Officiële website: www.rkcwaalwijk.nl

DOEL

Rob van Dijk (37) en Jurgen Wevers (27).

VERDEDIGING

Tim Bakens (23), Ryan Donk (20), Ramon van Haaren (33), Stephan Keller (Zwi, 27), Frank van Mosselveld (22), Dustley Mulder (21) en Virgilio Teixeira (33).

MIDDENVELD

Ruud Berger (26), Patrick van Diemen (34), Robert Fuchs (31) en Ivan Vicelich (NZe, 29).

AANVAL

Ricky van den Bergh (25), Luwamo Garcia (Bel, 21), Hans van de Haar (31), Tim Janssen (20), Eddy Putter (24), Jordan Remacle (Bel, 19), Martijn Reuser (31) en Nick van der Velden (24).

Nieuw: Ricky van den Bergh (Sparta), Ryan Donk (eigen jeugd, vorig seizoen), Luwamo Garcia (VVV Venlo), Tim Janssen (gehuurd van PSV, was verhuurd aan FC Eindhoven), Frank van Mosselveld (Willem II), Eddy Putter (was verhuurd aan FC Dordrecht), Jordan Remacle (KRC Genk, Bel), Martijn Reuser (Willem II), Nick van der Velden (was verhuurd aan FC Dordrecht) en Ivan Vicelich (Roda JC). Vertrokken: Martijn Barto (verhuurd aan Helmond Sport), Benjamin de Ceulaer (Feyenoord, was gehuurd), Dominique van Dijk (verhuurd aan Sparta), Rick Hoogendorp (VfL Wolfsburg, Dui, vorig seizoen), Dylan Hughes (kwam van Jahn Regensburg, Dui, verhuurd aan VVV Venlo), Jochen Janssen (onbekend), Michael Krohn-Dehli (Ajax), Didi Longuet (FC Dordrecht), Anthony Lurling (FC Den Bosch, was gehuurd van FC Köln, Dui), Maarten Martens (AZ), Danny Mathijssen (AZ, was gehuurd), Rogier Molhoek (AZ, vorig seizoen), Tim Peters (kwam uit eigen jeugd, verhuurd aan De Graafschap), Jerold Promes (onbekend) en Gianni Zuiverloon (SC Heerenveen, was gehuurd van Feyenoord).