Pleinbioscoop

Pleinbioscoop Onder de noemer pleinbioscoop worden in Rotterdam, Schiedam, Den Haag en Eindhoven kwaliteitsfilms in de openlucht vertoond. Vanaf vandaag worden de doeken opgesteld in Rotterdam (Lloyd Multiplein) en Eindhoven (Lichtplein) en daar worden onder meer Caché, Langer licht en Kebab Connection vertoond. Vanaf maandag 21 augustus doet ook Schiedam (De Plantage) mee. Hier worden onder meer Crossing the Bridge en My Summer of Love vertoond. Den Haag volgt een week later. Inl www.pleinbioscoop.nl. scene uit de film Cache

Onder de noemer pleinbioscoop worden in Rotterdam, Schiedam, Den Haag en Eindhoven kwaliteitsfilms in de openlucht vertoond.

Vanaf vandaag worden de doeken opgesteld in Rotterdam (Lloyd Multiplein) en Eindhoven (Lichtplein) en daar worden onder meer Caché, Langer licht en Kebab Connection vertoond. Vanaf maandag 21 augustus doet ook Schiedam (De Plantage) mee.

Hier worden onder meer Crossing the Bridge en My Summer of Love vertoond.

Den Haag volgt een week later.

Inl www.pleinbioscoop.nl.