Pirates of the Caribbean II

Pirates of the Caribbean II In deel II van trilogie over piraten met o.a. Johnny Depp en Orlando Bloom blijkt kapitein Jack Sparrow een bloedschuld te hebben bij de kapitein van de Vliegende Hollander. Alles wat bewegen kan, beweegt, en alles wat kan vallen, valt. Voor Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest komt de kijker ogen en oren te kort. Het werkelijke avontuur is de virtuoze manier waarop al deze invallen, grappen en terzijdes en stunts bij elkaar worden gehouden. Regie: Gore Verbinski. Met Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy In: 132 bioscopen. Pictured: Elizabeth Swan (KEIRA KNIGHTLEY) and Captain Jack Sparrow (JOHNNY DEPP) in a scene from PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST. Johnny Depp, Orlando Bloom and Keira Knightley reunite in Walt Disney Pictures', in association with Jerry Bruckheimer Films, PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST, an all new epic tale chronicling the further mis-adventures of Captain Jack Sparrow. Produced by Jerry Bruckheimer and directed by Gore Verbinski from a screenplay written by Ted Elliott & Terry Rossio, Captain Jack sets sail on an all new adventure - filled with more intrigue, more spectacular special effects and more comedy - 2006. APPROVED FOR PRINT USE ONLY - MAGAZINES & NEWSPAPERS. NOT APPROVED FOR INTERNET USE. Mountain, Peter

In deel II van trilogie over piraten met o.a. Johnny Depp en Orlando Bloom blijkt kapitein Jack Sparrow een bloedschuld te hebben bij de kapitein van de Vliegende Hollander. Alles wat bewegen kan, beweegt, en alles wat kan vallen, valt. Voor Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest komt de kijker ogen en oren te kort. Het werkelijke avontuur is de virtuoze manier waarop al deze invallen, grappen en terzijdes en stunts bij elkaar worden gehouden.

Regie: Gore Verbinski. Met Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy In: 132 bioscopen.