Onderwater zwemmen naar de overkant

Wij Wonen in Wenen. Dat ligt in Oostenrijk. Wij wonen in een oud kinderziekenhuis waar ze nu huizen in gemaakt hebben en een zwembad. Dat is heel fijn. We zwemmen veel. Ik kan bijna helemaal onder water naar de overkant zwemmen. Ook mijn broertje Jan Douwe kan nu zwemmen, maar hij heeft nog geen les van een juf gehad.

Vlakbij ons huis zijn ook de bergen en een park waar je heel vroeg in de ochtend de hertjes kan zien. Verder vinden wij , en ook pappa en mamma, het hier heel leuk. Soms heb ik wel eens beetje heimwee en dan denk ik aan Mickey, ons konijn, dat nu logeert bij oom Bart in Nederland.

Verder heeft pappa mij een keer mee naar een museum genomen met beren, dinosauriërs, walvissen en nog veel meer. Dat was heel leuk.

Volgende week gaan we op vakantie naar Italië en daarna al weer terug naar Nederland. Dat is wel snel, maar mijn verjaardag vier ik op vakantie. Ik hoop dat ik een grote Sissi-pop krijg ...

Eigen nieuws van Dieuwertje van de Wouw, 6 jaar, uit Wenen, Oostenrijk
    • Dieuwertje van de Wouw