On Mobility

On Mobility De trek van migranten naar betere oorden is van alle tijden en staat ook nu weer op de politieke agenda. Maar de expositie On Mobility in De Appel heeft ook oog voor de prettiger kanten van mobiliteit: reizen, een kosmopolitisch bestaan, uitwisseling van ervaringen. Het project i.s.m. kunstinstellingen uit Oost-Europa en De Appel, kwam onder de vorige directeur Saskia Bos tot stand. Deze editie is de hekkensluiter, met bijdragen van o.a. Sean Snyder (foto’s van Saddams schuilplaats). T/m 27 aug in De Appel, Nwe Spiegelstraat 10, Amsterdam. Di-zo 11-18u Mafia, beeld uit de tentoonstelling On Mobility in De Appel, Amsterdam Foto Andrew Miksys

De trek van migranten naar betere oorden is van alle tijden en staat ook nu weer op de politieke agenda. Maar de expositie On Mobility in De Appel heeft ook oog voor de prettiger kanten van mobiliteit: reizen, een kosmopolitisch bestaan, uitwisseling van ervaringen. Het project i.s.m. kunstinstellingen uit Oost-Europa en De Appel, kwam onder de vorige directeur Saskia Bos tot stand. Deze editie is de hekkensluiter, met bijdragen van o.a. Sean Snyder (foto’s van Saddams schuilplaats).

T/m 27 aug in De Appel, Nwe Spiegelstraat 10, Amsterdam. Di-zo 11-18u