Miami Vice

Miami Vice Miami Vice is niet de eerste tv-serie uit de jaren zeventig en tachtig die wordt verfilmd. Maar regisseur Michael Mann (die de serie destijds produceerde) heeft de campy nostalgie van Charlie’s Angels en Starsky and Hutch vermeden. Miami Vice, over de avonturen van twee undercoveragenten, is een donkere, nihilistische film, waarin alle glamour een duistere zijde lijkt te hebben. Tubbs en Crocket zijn hier geen onwankelbare macho’s, maar introverte mannen. Regie: Michael Mann. Met: Colin Farrell, Jamie Foxx, Cirián Hinds, Justin Theroux. In: 36 bioscopen. (L-R) COLIN FARRELL as Sonny Crockett and JAMIE FOXX as Ricardo Tubbs in MIAMI VICE, the feature film crime drama that liberates what is adult, dangerous and alluring about working deeply undercover.

Miami Vice is niet de eerste tv-serie uit de jaren zeventig en tachtig die wordt verfilmd. Maar regisseur Michael Mann (die de serie destijds produceerde) heeft de campy nostalgie van Charlie’s Angels en Starsky and Hutch vermeden. Miami Vice, over de avonturen van twee undercoveragenten, is een donkere, nihilistische film, waarin alle glamour een duistere zijde lijkt te hebben. Tubbs en Crocket zijn hier geen onwankelbare macho’s, maar introverte mannen.

Regie: Michael Mann. Met: Colin Farrell, Jamie Foxx, Cirián Hinds, Justin Theroux. In: 36 bioscopen.