EXCELSIOR

Stadion: Sportpark Woudestein (3.531), Rotterdam

Hoofdsponsor: Zorgverzekeraar DSW

Trainer-coach: Ton Lokhoff (46)

Officiële website: www.sc-excelsior.nl

DOEL

Arjan van Dijk (19), Ronald Graafland (27), Jorg van Nieuwenhuijzen (27) en Theo Zwarthoed (23).

VERDEDIGING

Sigoumey Bandjar (21), Rudy Jansen (27), Jos van Nieuwstadt (26), Mitchell Piqué (26) en Sieme Zijm (28).

MIDDENVELD

Luigi Bruins (19), Roel Buikema (30), René van Dieren (25), Daniel Guijo-Velasco (Bel, 22), Ferry de Haan (33) en Damien Hertog (31).

AANVAL

Robert Braber (23), Marinus Dijkhuizen (34), Robin Hofman (20), Gertjan Rothman (22), Andwele Slory (23), Sebastiaan Steur (22) en Johan Voskamp (21).

Nieuw: Robert Braber (NAC Breda, was uitgeleend aan Helmond Sport), Arjan van Dijk (eigen jeugd), Daniel Guijo-Velasco (AGOVV), Rudy Jansen (Heracles Almelo), Jos van Nieuwstadt (Willem II), Mitchell Piqué (Cambuur Leeuwarden), Sebastiaan Steur (gehuurd van SC Heerenveen) en Theo Zwarthoed (gehuurd van AZ). Vertrokken: Wouter Artz (Cercle Brugge, Bel, was gehuurd van Feyenoord), Brayton Biekman (onbekend, was gehuurd van FC Den Bosch), Brett Holman (NEC, was gehuurd van Feyenoord), Dominggus Lim-Duan (FC Eindhoven, was gehuurd van FC Zwolle), Ronnie Nouwen (DOTO), Mark Otten (NEC), Ard van Peppen (De Graafschap), Daniel Rijaard (was gehuurd van ADO Den Haag), Juanito Sequeira (FC Dordrecht), Civard Sprockel (Vitesse) en Santi Kolk (ADO Den Haag).