Dubbelganger Rintje tijdelijk verlamd

Dubbelganger Rintje tijdelijk verlamd Ik heb een tekening gemaakt van mijn hondje. Ze heet Robbie maar ze is een meisje. Ze is een keer van de trap gevallen en toen was ze helemaal verlamd. We dachten dat ze dood zou gaan, maar gelukkig kon ze na zes weken weer een beetje bewegen. En nu kan ze weer gewoon lopen! Ze lijkt op Rintje. Eigen nieuws van Joran Spakman, zeven jaar, uit Amsterdam Spakman, Joran

Ik heb een tekening gemaakt van mijn hondje. Ze heet Robbie maar ze is een meisje. Ze is een keer van de trap gevallen en toen was ze helemaal verlamd. We dachten dat ze dood zou gaan, maar gelukkig kon ze na zes weken weer een beetje bewegen. En nu kan ze weer gewoon lopen! Ze lijkt op Rintje.

Eigen nieuws van Joran Spakman, zeven jaar, uit Amsterdam
    • Joran Spakman