Capote

Capote Capote is zo moeiteloos stijlvol als de jassen die Philip Seymour Hoffman voor zijn hoofdrol draagt. De met een Oscar bekroonde Hoffman speelt, ís, Truman Capote, de verwijfde, mondaine en arrogante schrijver die door een krantenberichtje over een gruwelmoord een nieuw genre uitvindt, de literaire non-fictie. De film van Bennett Miller toont dat Capote letterlijk over lijken wilde gaan om zijn doel te bereiken, uiteindelijk ten koste van hemzelf. Na Cold Blood schreef hij Regie: Bennet Miller. Met Philip Seymour Hoffman. In 6 bioscopen. Dory, Attila

Capote is zo moeiteloos stijlvol als de jassen die Philip Seymour Hoffman voor zijn hoofdrol draagt. De met een Oscar bekroonde Hoffman speelt, ís, Truman Capote, de verwijfde, mondaine en arrogante schrijver die door een krantenberichtje over een gruwelmoord een nieuw genre uitvindt, de literaire non-fictie. De film van Bennett Miller toont dat Capote letterlijk over lijken wilde gaan om zijn doel te bereiken, uiteindelijk ten koste van hemzelf. Na Cold Blood schreef hij

Regie: Bennet Miller. Met Philip Seymour Hoffman. In 6 bioscopen.