VITESSE

Stadion: Gelredome (26.600), Arnhem

Hoofdsponsor: Afab Geldservice

Trainer-coach: Aad de Mos (59)

Officiële website: www.vitesse.nl

DOEL

Raymond van Driel (23), Piet Velthuizen (19) en Harald Wapenaar (36).

VERDEDIGING

Siebe Blondelle (Bel, 20), Purrel Fränkel (29), Michael Jansen (22), Ruud Knol (25), Colin van Mourik (20), Sébastien Sansoni (Fra, 28), Civard Sprockel (23), Hesdy Suart (20), Gill Swerts (Bel, 23) en Paul Verhaegh (22).

MIDDENVELD

Anders Due (Den, 24), Youssouf Hersi (23), Theo Janssen (25), Onur Kaya (Bel, 20), Richard Knopper (28), Tim de Meersman (Bel, 21), Remco van der Schaaf (27) en Abubakari Yakubu (Gha, 23).

AANVAL

Fred Benson (22), Etiënne Esajas (21), Mads Junker (Den, 25), Danko Lazovic (Ser, 23), Rihairo Meulens (18), Bram van Polen (20), Anduele Pryor (21) en Eldridge Rojer (22).

Nieuw: Raymond van Driel (AGOVV), Anders Due (FC Nordsjaelland, Den), Mads Junker (FC Nordsjaelland, Den, vorig seizoen), Danko Lazovic (Feyenoord, was verhuurd aan Rode Ster Belgrado, Ser), Rihairo Meulens (eigen jeugd), Colin van Mourik (eigen jeugd), Bram van Polen (VVOG), Anduele Pryor (eigen jeugd), Sébastien Sansoni (Ethnikos Asteras, Gri), Civard Sprockel (Excelsior), Hesdy Suart (eigen jeugd) en Piet Velthuizen (eigen jeugd). Vertrokken: Matthew Amoah (Borussia Dortmund, Dui, vorig seizoen), Peter van den Berg (onbekend), Gino Coutinho (FC Den Bosch), Jaap Davids (AGOVV, was verhuurd aan FC Den Bosch), Michael Dingsdag (SC Heerenveen), Lucien Dors (onbekend, was verhuurd aan FC Den Bosch), Igor Gluscevic (verhuurd aan Shandong Luneng, Chi) en Stijn Vreven (vorig seizoen Omonia Nicosia, Cyp, nu ADO Den Haag).