RODA JC

Stadion: Parkstad Limburg Stadion (13.500), Kerkrade

Hoofdsponsor: Beaphar / Aevitae

Trainer-coach: Huub Stevens (52)

Officiële website: www.rodajc.nl

DOEL

Bram Castro (Bel, 23) en Vladen Kujovic (Ser, 27).

VERDEDIGING

Boldiszar Bödör (Hon, 24), Davy de Fauw (Bel, 25), Marcel de Jong (19), Pa-Modou Kah (Noo, 26), Vincent Lachambre (Bel, 25), Olaf Rompelberg (19), Humphrey Rudge (29), Jan-Paul Saeijs (28), Ger Senden (35) en Alexander Voigt (Dui, 28).

MIDDENVELD

Kemy Agustien (19), Roy Bejas (19), Elbekay Bouchiba (27), Kevin van Dessel (Bel, 27), Ken Leemans (Bel, 23) en Marcel Meeuwis (25).

AANVAL

Sekou Cissé (Ivo, 21), Cristiano (Bra, 25), Andres Oper (Est, 28), Edrissa Sonko (Gam, 26), Dieter van Tornhout (Bel, 21) en Jamaïque Vandamme (Bel, 21).

Nieuw: Kemy Agustien (AZ, gehuurd, speelde bij Willem II), Elbekay Bouchiba (FC Twente), Davy de Fauw (Sparta), Marcel de Jong (Helmond Sport), Marcel Meeuwis (VVV Venlo), Dieter van Tornhout (Club Brugge, Bel, was verhuurd aan Sparta) en Jamaïque Vandamme (SV Roeselare, Bel). Vertrokken: Laszlo Bodnar (SV Salzburg, Oos, vorig seizoen), Roel Brouwers (SC Paderborn, Dui, vorig seizoen), Jerome Colinet (SC Paderborn, Dui), Simon Cziommer (AZ), Gregoor van Dijk (FC Utrecht), Predrag Filipovic (Lokeren, Bel), Diego Jongen (Go Ahead Eagles, vorig seizoen), Sergio (Metallurg Donetsk, Oek) en Ivan Vicelich (RKC Waalwijk).