NAC BREDA

Stadion: Rat Verlegh Stadion (16.400), Breda

Hoofdsponsor: Sunweb Vakanties

Trainer-coach: Ernie Brandts (50)

Officiële website: www.nac.nl

DOEL

Edwin Zoetebier (36) en Wim van Zwam (36).

VERDEDIGING

Muhammet Demir (17), Kurt Elshot (29), Yvo van Engelen (21), Wilmer Kousemaker (21), Patrick Mtiliga (Den, 25), Rob Penders (30) en Patrick Zwaanswijk (31).

MIDDENVELD

Jordy van Bremen (19), Benjamin van de Broek (18), Rob Conradi (19), Sander van Gessel (29), Edwin de Graaf (26), Tamas Petö (Hon, 32), Arne Slot (27), Ronnie Stam (22) en Mike Zonneveld (25).

AANVAL

Anouar Diba (23), Leonardo (Bra, 23), Maceo Rigters (22), Victor Sikora (28), Gert-Jan Tamerus (25) en Rogier Veenstra (18).

Nieuw: Jordy van Bremen (eigen jeugd), Benjamin van de Broek (eigen jeugd), Rob Conradi (eigen jeugd), Edwin de Graaf (ADO Den Haag, was gehuurd van Feyenoord), Leonardo (Feyenoord, was gehuurd), Patrick Mtiliga (Feyenoord), Gert-Jan Tamerus (Heracles Almelo), Rogier Veenstra (eigen jeugd) en Edwin Zoetebier (PSV). Vertrokken: Adnan Barakat (Cambuur Leeuwarden), Robert Braber (Excelsior, was uitgeleend aan Helmond Sport), Arjan Christianen (Fortuna Sittard), Timothy Derijck (Feyenoord, was gehuurd), Bart van den Eede (Westerlo, Bel, was verhuurd aan NEC), Julian Jenner (AZ), Benny Kerstens (RBC Roosendaal), David Mendes da Silva (AZ), Davy Schollen (Anderlecht, Bel), Evander Sno (Celtic Glasgow, Sch, was gehuurd van Feyenoord), Tony Vidmar (gestopt) en Johan Vonlanthen (SV Salzburg, Oos).