De Hummer limousine is in Moskou!

hummer.jpgVandaag eindelijk gespot op de Grote Communistische Straat: de eerste Hummer Limousine! Voor al uw maffiabruiloften. Leverbaar met bepantsering en kogelvrij glas. Ik vrees dat er nog vele volgen.

Maar serieus: gezien de cultus van groot-groter-groots, ruig-ruiger-ruigst die Russen en Amerikanen delen, kon de zegetocht van dit monster niet uitblijven. Gewone Hummers voeren nu al een schrikbewind in Moskou. McDonalds, die andere Amerikaanse monsterhit, deelt deze maand mini-Hummers uit bij zijn Happy Meals. Ik verwacht een stormloop.

Als General Motors ooit de Abramstanks tot passagierswagen ombouwt,  blijft er op de Moskouse straten helemaal geen ruimte meer voor lichtgewichten als ik. Rusland ligt veel dichter bij Amerika dan bij Europa. 

    • Coen van Zwol