AZ

Stadion: DSB Stadion (17.000), Alkmaar

Hoofdsponsor: DSB Bank

Trainer-coach: Louis van Gaal (55)

Officiële website: www.az.nl

DOEL

Joey Didulica (Kro, 28) en Khalid Sinouh (Mar, 31).

VERDEDIGING

Tim de Cler (27), Kew Jaliens (27), Gijs Luirink (22), Joris Mathijsen (26), Barry Opdam (30) en Grétar Steinsson (IJs, 24).

MIDDENVELD

Simon Cziommer (Dui, 25), Joey Gudjónsson (IJs, 26), Kees Luijckx (20), Maarten Martens (Bel, 22), Danny Matthijssen (23), Martijn Meerdink (29), David Mendes da Silva (24), Rogier Molhoek (25), Stijn Schaars (22) en Demy de Zeeuw (23).

AANVAL

Shota Arveladze (Geo, 33), Moussa Dembele (Bel, 19), Pius Ikedia (Nig, 26), Julian Jenner (22), Danny Koevermans (27), Jermain Lens (18) en Adil Ramzi (Mar, 29).

Nieuw: Simon Cziommer (Schalke 04, Dui, was verhuurd aan Roda JC), Moussa Dembele (Willem II), Joey Didulica (Austria Wien, Oos), Julian Jenner (NAC Breda), Jermain Lens (eigen jeugd), Kees Luijckx (eigen jeugd), Gijs Luirink (FC Groningen), Danny Matthijssen (was verhuurd aan RKC Waalwijk), David Mendes da Silva (NAC Breda), Rogier Molhoek (RKC Waalwijk, vorig seizoen), Adil Ramzi (was verhuurd aan FC Utrecht), Khalid Sinouh (Omonia Nicosia, Cyp) en Grétar Steinsson (Young Boys, Zwi, vorig seizoen). Vertrokken: Kemy Agustien (overgenomen van Willem II, verhuurd aan Roda JC), Michael Buskermolen (gestopt), Ali Elkhattabi (vorig seizoen RBC Roosendaal, nu onbekend), Barry van Galen (gestopt), Stein Huysegems (Feyenoord), Christy Janga (FC Emmen, vorig seizoen), Jan Kromkamp (Villarreal, Spa, vorig seizoen, later Liverpool, Eng), Denny Landzaat (Wigan Athletic, Eng), Haris Medunjanin (verhuurd aan Sparta), Kenneth Perez (Ajax), Juha Reini (gestopt), Tarik Sektioui (FC Porto, Por), Henk Timmer (Feyenoord), Ron Vlaar (Feyenoord, vorig seizoen) en Theo Zwarthoed (verhuurd aan Excelsior).