ADO DEN HAAG

Stadion: Zuiderpark (10.500), Den Haag

Hoofdsponsor: Zorgverzekeraar DSW

Trainer-coach: Frans Adelaar (45)

Officiële website: www.adodenhaag.nl

DOEL

Stefan Postma (29), Josh Wagenaar (Can, 21) en Robert Zwinkels (23)

VERDEDIGING

Said Bakkati (24), Christiaan Kum (Dui, 20), Konstantinos Loumpoutis (Gri, 27), Angelo Martha (24), Samir el Moussaoui (19), Raimund Riedewald (19), Daniël Rijaard (29), Alberto Saavedra (Spa, 24) en Stijn Vreven (Bel, 33).

MIDDENVELD

Ferrie Bodde (24), Laurent Delorge (Bel, 27), Jesper Hakansson (Den, 25), Aleksandar Rankovic (Ser, 27), Levi Schwiebbe (19) enTininho (Bra, 28).

AANVAL

Eljero Elia (19), Santi Kolk (24), Michael Mols (35), Geert den Ouden (30), Paulus Roiha (Fin, 26) en Wesley Verhoek (19).

Nieuw:Said Bakkati (SC Heerenveen, vorig seizoen), Laurent Delorge (Anderlecht, Bel), Jesper Hakansson (Djurgardens IF, Zwe), Santi Kolk (FC Zwolle), Christiaan Kum (eigen jeugd, vorig seizoen), Konstantinos Loumpoutis (gehuurd van FC Twente), Angela Martha (MVV, vorig seizoen), Samir El Moussaoui (eigen jeugd, vorig seizoen), Stefan Postma (Wolverhampton Wanderers, Eng), Paulus Roiha (Cercle Brugge, Bel, vorig seizoen), Levi Schwiebbe (eigen jeugd, vorig seizoen), Tininho (NEC), Stijn Vreven (Omonia Nicosia, Cyp), Josh Wagenaar (Hartwick College, VS) en Robert Zwinkels (eigen jeugd, vorig seizoen). Vertrokken: Sean Doherty (Port Vale, Eng, vorig seizoen), Youssef El Akchaoui (NEC), Spira Grujic (gestopt), Cory Gibbs (Charlton Athletic, Eng, was gehuurd van Feyenoord), Edwin de Graaf (NAC Breda, was gehuurd van Feyenoord), Peter Jungschläger (RBC), Arjan van der Kaaij (Westlandia), Geoffrey Knijnenburg (Go Ahead Eagles, was verhuurd), Joonas Kolkka (Feyenoord), Tommie van der Leegte (VfL Wolfsburg, Dui, vorig seizoen), John O’Brien (vorig seizoen contract ontbonden, nu Chivas USA), Cees Paauwe (FC Twente), Tomasz Rzasa (FC Ried, Oos), Jan-Paul Saeijs (Roda JC, vorig seizoen), Roy Stroeve (FC Emmen) en Dorus de Vries (Dunfermline, Sch).