Man in korte broek (3)

Man in korte broek (3) klik@nrc.nl Annemiek den Uil: „Een mooi plaatje van een opa met zijn kleinkind. Mijn helden: mijn vader met mijn neefje. Ze zijn de allerbeste vrienden. De één wordt eind dit jaar 70, de ander 3. En ze zijn altijd op weg naar grote avonturen: dit keer de geitjes in het park!” Elke dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘mannen in korte broeken’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving te geven bij de foto. De persoon op de foto moet toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto wordt niet gecorrespondeerd. Vriend of vader in korte broek? Mail klik@nrc.nl. Volgende week is het thema: ‘ik & een exotisch dier’. Uil, Annemiek den

Annemiek den Uil: „Een mooi plaatje van een opa met zijn kleinkind. Mijn helden: mijn vader met mijn neefje. Ze zijn de allerbeste vrienden. De één wordt eind dit jaar 70, de ander 3. En ze zijn altijd op weg naar grote avonturen: dit keer de geitjes in het park!”