De Jeugd krijgt een docusoap

De Jeugd van Tegenwoordig AMSTERDAM, 30-6-2005. JEUGD VAN TEGENWOORDIG. FOTO LEX VAN ROSSEN T.A.V. LEVEN ROSSEN, LEX VAN

De avonturen van de De Jeugd van Tegenwoordig zijn vanaf september op televisie te zien bij BNN. De omroep zendt vier weken lang iedere vrijdagavond een docusoap uit rond het trio. De hiphopgroep werd vorig jaar bekend met de hit Watskeburt?! BNN liet dinsdag weten dat in de soap „vele heftige taferelen zijn te verwachten”. In De Jeugd van Tegenwoordig op hun best is onder meer te zien dat bandlid Willie Wartaal gaat verhuizen „omdat hij genoeg heeft van het leven in zijn container”. De rapformatie trekt langs vele podia, leeft er lekker op los en laat het journaille huiveren. Het raptrio (Willie Wartaal, Vieze Fur en P.Fabergé) is vanaf 8 september iedere vrijdagavond te zien bij BNN op 3, tussen 23.50 en 00.15 uur. (ANP)