Pleinbios

De website van de pleinbioscoop

Zolang de regen niet met bakken uit de hemel komt, kan het in de zomer leuk zijn: in de buitenlucht een film kijken op een groot scherm. In de tweede helft van augustus zijn op pleinen in Rotterdam, Eindhoven, Schiedam en Den Haag gratis films op een scherm van zo’n 15 meter breed te zien. Op de website www.pleinbioscoop.nl staat het programma. Zo wordt morgen op het Lloyd Multiplein in Rotterdam de film Le Conseguenze dell’Amore vertoond. Op diezelfde avond valt op het Lichtplein in Eindhoven Me and You and Everyone We Know te zien. Op het Spuiplein in Den Haag zijn onder meer de films Touching the Void en Oscarwinnaar Crash in de open lucht te bewonderen. Op de website staan beschrijvingen van alle films. Bezoekers kunnen zelf bepalen welke slotfilm ze in elke stad zouden willen zien. Er valt te kiezen uit: La Perrera, Walking on the Wild Side en Kept and Dreamless. Nu maar hopen dat het tijdens de films droog blijft en de schermen niet omver waaien.

Kijk voor het filmprogramma op www.pleinbioscoop.nl