Man in korte broek (2)

Man in korte broek (2) klik@nrc.nl Jacintha van Beveren: „Ik was in juni op de Galápagos. Onze gids verzekerde ons dat we roggen zouden zien en haaien, wanneer we in de zee gingen staan. We zagen slechts twee roggen en geen haaien. Wel leverde het een mooi plaatje op van erg blote mannenbenen.” Elke dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Deze week is het thema ‘mannen in korte broeken’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving te geven bij de foto. De persoon op de foto moet publicatie toestaan. Vriend of vader in korte broek? Mail klik@nrc.nl.

Jacintha van Beveren: „Ik was in juni op de Galápagos. Onze gids verzekerde ons dat we roggen zouden zien en haaien, wanneer we in de zee gingen staan. We zagen slechts twee roggen en geen haaien. Wel leverde het een mooi plaatje op van erg blote mannenbenen.”