Man in korte broek (1)

Man in korte broek (1) klik@nrc.nl Jonnie Ploeg: „Dit is mijn grote liefde Thomas op het strand van Ko Chang in Thailand, waar we ons jubilieum vierden. We zijn vijftien jaar bij elkaar en vijf jaar getrouwd. We zijn dit jaar ook nog eens allebei 40 geworden. Is het geen knapperd?” Elke dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘mannen in korte broeken’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving te geven bij de foto. De persoon op de foto moet publicatie toestaan. Over de keuze van de foto wordt niet gecorrespondeerd. Vriend of vader in korte broek? Mail klik@nrc.nl. Ploeg, Jonnie

Jonnie Ploeg: „Dit is mijn grote liefde Thomas op het strand van Ko Chang in Thailand, waar we ons jubilieum vierden. We zijn vijftien jaar bij elkaar en vijf jaar getrouwd. We zijn dit jaar ook nog eens allebei 40 geworden. Is het geen knapperd?”