Bloemen voor Ernest Louwes

Bloemen voor Ernest Louwes Lelystad. Actiegroep Ernest Louwes Vrij! verzamelde zich gisteren op de parkeerplaats van de gevangenis in Lelystad, waar Louwes vastzit. Ruim honderd mensen legden bloemen neer ter gelegenheid van zijn 53ste verjaardag. Ze geloven in de onschuld van Louwes, die is veroordeeld voor de moord op weduwe Wittenberg. Louwes luisterde via het mobieltje van zijn vrouw, die ook aanwezig was, naar een toespraak. Foto Roger Cremers Nederland, Lelystad, 13-08-2006 Manifestatie voor op de 53e verjaardag van Ernest Louwes. Louwes is beschuldigd voor de moord in de Deventer Moordzaak en zit reeds 6 jaar in de penitiaire inrichting in Lelystad. Volgens de sympatisanten is Louwes onschuldig. Een man of 60 verzamelde zich voor het hek van de inrichting. Er werd een toespraak gehouden voor hem die hij via de mobiele telefoon van echtgenote Louwes kon beluisteren. Louwes heeft spreek verbod, maar via die telefoon sprak hij de menigte even met een dankwoord toe. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS
Bloemen voor Ernest Louwes Lelystad. Actiegroep Ernest Louwes Vrij! verzamelde zich gisteren op de parkeerplaats van de gevangenis in Lelystad, waar Louwes vastzit. Ruim honderd mensen legden bloemen neer ter gelegenheid van zijn 53ste verjaardag. Ze geloven in de onschuld van Louwes, die is veroordeeld voor de moord op weduwe Wittenberg. Louwes luisterde via het mobieltje van zijn vrouw, die ook aanwezig was, naar een toespraak. Foto Roger Cremers Nederland, Lelystad, 13-08-2006 Manifestatie voor op de 53e verjaardag van Ernest Louwes. Louwes is beschuldigd voor de moord in de Deventer Moordzaak en zit reeds 6 jaar in de penitiaire inrichting in Lelystad. Volgens de sympatisanten is Louwes onschuldig. Een man of 60 verzamelde zich voor het hek van de inrichting. Er werd een toespraak gehouden voor hem die hij via de mobiele telefoon van echtgenote Louwes kon beluisteren. Louwes heeft spreek verbod, maar via die telefoon sprak hij de menigte even met een dankwoord toe. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Cremers, Roger