Zieke Fidel Castro wordt zondag 80

Zieke Fidel Castro wordt zondag 80 Havanna, 12 aug. Veertig foto’s tonen de Cubaanse leider Fidel Castro vanaf zijn vroege kinderjaren. Castro wordt zondag 80 jaar, maar heeft zijn verjaardagsfeest uitgesteld nu hij, volgens de staatspers, enkele weken is uitgeschakeld wegens „een gecompliceerde chirurgische ingreep”. Hij heeft na 47 jaar de macht tijdelijk overgedragen aan zijn jongere broer Raúl. Foto AFP Cubaans Miami: Zaterdag &ctera Zieke Fidel Castro wordt zondag 80 Havanna, 12 aug. Veertig foto’s tonen de Cubaanse leider Fidel Castro vanaf zijn vroege kinderjaren. Castro wordt zondag 80 jaar, maar heeft zijn verjaardagsfeest uitgesteld nu hij, volgens de staatspers, enkele weken is uitgeschakeld wegens „een gecompliceerde chirurgische ingreep”. Hij heeft na 47 jaar de macht tijdelijk overgedragen aan zijn jongere broer Raúl. Foto AFP Cubaans Miami: Zaterdag &ctera TO GO WITH AFP STORIES CASTRO'S 80 ANNIVERSARY Pictures of Cuban President Fidel Castro ranging from his early childhood to the present days in 2006. Fidel Castro, Latin America's sole surviving Communist strongman, ceded power on August 1st, 2006, to his brother Raul on a temporary basis for the first time in 47 years after undergoing what he called delicate intestinal surgergy. AFP PHOTO/STR AFP