Springruiters tweede in Ierland

Dublin, 12 aug. De Nederlandse springruiters zijn gisteravond bij de wedstrijd in de Super League van Dublin als tweede geëindigd. Het kwartet Jeroen Dubbeldam (BMC Up en Down), Piet Raymakers sr (Van Schijndel`s Curtis), Wim Schröder (Eurocommerce Vancouver) en Gerco Schröder (Eurocommerce Berlin) moest slechts de Duitsers laten voorgaan. Uitblinkers in de formatie van bondscoach Rob Ehrens waren Dubbeldam en Raymakers, die beiden over de twee manches niet één fout maakten. Nederland klom in de stand naar de zesde plaats. Gisteren werd bekend dat Laurens van Lieren met Hexagon`s Ollright als vierde Nederlandse dressuurcombinatie aan zal treden bij de Wereldruiterspelen in Aken. Eerder al werden Anky van Grunsven (Keltec Salinero), Edward Gal (G4S Lingh) en Imke Schellekens-Bartels (Sunrise) geselecteerd.