Beste Joyce Roodnat,

** ADVANCE FOR WEEKEND, JUNE 8-11 **An array of pre-historic shark teeth, found at the local PCS Phosphate mine, offers a glimpse of how large the ancient fish were 17 million years ago, as seen Wednesday, May 31, 2006, at the Aurora Fossil Museum in Aurora, N.C. (AP Photo/Chuck Beckley) haaientanden Associated Press

In Uw stukje van 6 augustus jl. stond dat iedereen op het strand van Cadzand aan het kokkels zoeken was; dat is niet waar, op het strand van Cadzand zoekt iedereen naar haaientanden; deze haaien zijn ongeveer 100 miljoen jaar geleden in grote aantallen enkele kilometers voor de kust doodgegaan en hun tanden spoelen tot aan de dag van vandaag in redelijk grote getale aan.

Het is echter moeilijk zoeken, maar in de loop der tijden hebben wij er enkele honderden van 0,3 mm tot 12 cm bij elkaar gevonden!

Het is altijd leuk om een stukje van U te lezen waar je zelf ook bekend bent!

Vriendelijke groeten,

Piet Hein Ormeling,

per e-mail

    • Piet Hein Ormeling