Pride and Prejudice

Pride and Prejudice Bepaald niet de eerste verfilming van Jane Austens klassieker, maar alles aan deze film van Joe Wright komt ons behaaglijk bekend voor. Om te beginnen lijken hoofdrolspelers Matthew MacFadyen en Keira Knightley op allerlei andere bekende acteurs, de decors en het landschap brengen direct de succesvolle televisie-serie uit 1995 in herinnering. En intussen blijft Pride and Prejudice natuurlijk een machtig mooi verhaal over liefde en sociale obstakels. Pride and Prejudice. Regie: Joe Wright. Met: Matthew MacFadyen en Keira Knightley. scene uit de film "Pride and Prejudice" AccuSoft Inc

Bepaald niet de eerste verfilming van Jane Austens klassieker, maar alles aan deze film van Joe Wright komt ons behaaglijk bekend voor. Om te beginnen lijken hoofdrolspelers Matthew MacFadyen en Keira Knightley op allerlei andere bekende acteurs, de decors en het landschap brengen direct de succesvolle televisie-serie uit 1995 in herinnering. En intussen blijft Pride and Prejudice natuurlijk een machtig mooi verhaal over liefde en sociale obstakels.

Pride and Prejudice. Regie: Joe Wright. Met: Matthew MacFadyen en Keira Knightley.