Plug & Play

Rock your body

De iBuzz was de eerste mini-vibrator die je aansluit op een iPod of andere mp3-speler. De nieuwe OhMiBod is wat groter, maar verder van hetzelfde laken een pak. Deze vibrator reageert op trillingen die via een 3,5 mm jackplug door de hoofdtelefoonuitgang worden aangestuurd. De makers adviseren muziek die speciaal gemixed is voor inwendig gebruik. Daarvoor moet eerst je lid worden van ‘Club Vibe’. Op ohmibod.com staan tips: op 50 tot 75 procent van het volume zouden de trillingen het meeste effect hebben. Accessoires zijn er ook te koop, zoals de splitter voor een extra hoofdtelefoon. Zo hoor je nog eens wat terwijl deze iPod-gadget zijn muzikale werkje verricht. De prijs: 69 dollar en de slogan (a whole new way of plug & play) is een klassieker.

Marc Hijink

ohmybod.comibuzz.co.uk

    • Marc Hijink