Mike en Doug Starn

Mike en Doug Starn Blauw, bruin, rood, al wentelend laten de Amerikaanse kunstenaars Mike en Doug Starn (1961) op hun expositie Absorption + Transmission in de Lakenhal zien hoe mooi het bos in close-up is. Deze expositie gaat over licht, misschien. Licht dat aantrekt, licht dat bladeren verdort en bladeren die van licht leven maakten, voor ze afsterven. In ieder geval gaat het over kijken. En daartoe verleidt de tweeling je zonder moeite. Mike & Doug Starn: Absorption + Transmission t/m 8 okt in Stedelijk Museum De Lakenhal, Oude Singel 28, Leiden. Di-zo 10-17u. Image converted using ifftoany

Blauw, bruin, rood, al wentelend laten de Amerikaanse kunstenaars Mike en Doug Starn (1961) op hun expositie Absorption + Transmission in de Lakenhal zien hoe mooi het bos in close-up is. Deze expositie gaat over licht, misschien. Licht dat aantrekt, licht dat bladeren verdort en bladeren die van licht leven maakten, voor ze afsterven. In ieder geval gaat het over kijken. En daartoe verleidt de tweeling je zonder moeite.

Mike & Doug Starn: Absorption + Transmission t/m 8 okt in Stedelijk Museum De Lakenhal, Oude Singel 28, Leiden. Di-zo 10-17u.