Kamermuziek

Kamermuziek De Zeister Muziekdagen bieden een repertoire van kamermuziek met naast concerten van o.a. het beroemde Vermeer Quartet, het Jerusalem Quartet en zangers als Robert Holl en Ellen van Lier, ook openbare masterclasses, lezingen (Schumann en Mozart) en voorstellingen van poppentheater voor kinderen en films. Zeistermuziekdagen: 12 t/m 26 augin de Kerk van de Evangelische Broedergemeente bij het Zeister Slot. Inl.: www.zeistermuziekdagen.nl In de serie Zomerconcerten van de International Holland Music Sessions in Bergen (NH) en Alkmaar zijn t/m 19 aug. optredens van jonge Nederlandse & internationale talentvolle musici. Inl www.hollandmusicsessions.nl Robert Holl Helmreich, Stephan

De Zeister Muziekdagen bieden een repertoire van kamermuziek met naast concerten van o.a. het beroemde Vermeer Quartet, het Jerusalem Quartet en zangers als Robert Holl en Ellen van Lier, ook openbare masterclasses, lezingen (Schumann en Mozart) en voorstellingen van poppentheater voor kinderen en films. Zeistermuziekdagen: 12 t/m 26 augin de Kerk van de Evangelische Broedergemeente bij het Zeister Slot. Inl.: www.zeistermuziekdagen.nl In de serie Zomerconcerten van de International Holland Music Sessions in Bergen (NH) en Alkmaar zijn t/m 19 aug. optredens van jonge Nederlandse & internationale talentvolle musici. Inl www.hollandmusicsessions.nl