Joan As Police Woman

Joan As Police Woman De Newyorkse Joan Wasser vervulde als violiste, gitariste, pianiste en achtergrondzangeres jarenlang een dienende functie in de begeleidingsbands van Rufus Wainwright en Antony Hegarty. De kneepjes van het ambacht van songs schrijven leerde ze onder anderen van Jeff Buckley, die haar geliefde was toen hij tragisch kwam te overlijden in 1997. Nu pas treedt Joan Wasser naar buiten als soliste met het album Real Life waarop ook Antony te horen is. Haar artiestennaam Joan As Police Woman dankt ze aan haar jeugdobsessie met de televisieserie Charlie’s Angels. 13 aug Paradiso, Amsterdam, 14 Ekko, Utrecht, 19 Nighttown, Rotterdam, 20 aug Lowlands, Biddinghuizen. Joan Wasser Credits: Sitting by wall - Conrad Ventur Ventur, Conrad

De Newyorkse Joan Wasser vervulde als violiste, gitariste, pianiste en achtergrondzangeres jarenlang een dienende functie in de begeleidingsbands van Rufus Wainwright en Antony Hegarty. De kneepjes van het ambacht van songs schrijven leerde ze onder anderen van Jeff Buckley, die haar geliefde was toen hij tragisch kwam te overlijden in 1997.

Nu pas treedt Joan Wasser naar buiten als soliste met het album Real Life waarop ook Antony te horen is. Haar artiestennaam Joan As Police Woman dankt ze aan haar jeugdobsessie met de televisieserie Charlie’s Angels.

13 aug Paradiso, Amsterdam, 14 Ekko, Utrecht, 19 Nighttown, Rotterdam, 20 aug Lowlands, Biddinghuizen.