Dolfijnenkus in de Algarve

Dolfijnenkus in de Algarve Ik woon in Boedapest in Hongarije. Mijn verhaal gaat niet over Hongarije, maar over Portugal waar we elk jaar op vakantie naar toe gaan in juni. We gaan dan naar de Algarve, naar een klein plaatsje, vlakbij de grens met Spanje. Je hebt daar prachtige stranden, waar je heerlijk kunt spelen en zwemmen. Elk jaar gaan we naar Zoomarine. Dat is een heel mooi dolfijnen- en zeeleeuwen park. Je kunt daar hele mooie shows zien, waarin de dolfijnen en de zeeleeuwen allerlei trucs doen en sprongen maken. Sinds enige jaren hebben ze een nieuwe attractie: ' zwemmen met de dolfijnen'. Ik heb dit samen met mijn moeder gedaan en het was fantastisch! Je mag de dolfijnen aanraken, aaien en zelfs kusjes geven. Ze voelen aan als hard, koel rubber en hebben een strakke huid en ze zijn heel lief. Aan het eind ging ik tussen twee dolfijnen liggen, hield elk aan een vin vast en werd dan door het water getrokken. Dit ging reuze snel en was tof. Een deel van het geld van Zoomarine wordt gebruikt om de dolfijnen en zeeleeuwen in de vrije natuur te helpen. Zo helpt ons jaarlijks uitje naar Zoomarine ook de dieren. Eigen vakantienieuws van Anne-Kirsten Verwoerd, Boedapest (Hongarije)
Dolfijnenkus in de Algarve Ik woon in Boedapest in Hongarije. Mijn verhaal gaat niet over Hongarije, maar over Portugal waar we elk jaar op vakantie naar toe gaan in juni. We gaan dan naar de Algarve, naar een klein plaatsje, vlakbij de grens met Spanje. Je hebt daar prachtige stranden, waar je heerlijk kunt spelen en zwemmen. Elk jaar gaan we naar Zoomarine. Dat is een heel mooi dolfijnen- en zeeleeuwen park. Je kunt daar hele mooie shows zien, waarin de dolfijnen en de zeeleeuwen allerlei trucs doen en sprongen maken. Sinds enige jaren hebben ze een nieuwe attractie: ' zwemmen met de dolfijnen'. Ik heb dit samen met mijn moeder gedaan en het was fantastisch! Je mag de dolfijnen aanraken, aaien en zelfs kusjes geven. Ze voelen aan als hard, koel rubber en hebben een strakke huid en ze zijn heel lief. Aan het eind ging ik tussen twee dolfijnen liggen, hield elk aan een vin vast en werd dan door het water getrokken. Dit ging reuze snel en was tof. Een deel van het geld van Zoomarine wordt gebruikt om de dolfijnen en zeeleeuwen in de vrije natuur te helpen. Zo helpt ons jaarlijks uitje naar Zoomarine ook de dieren. Eigen vakantienieuws van Anne-Kirsten Verwoerd, Boedapest (Hongarije)

Ik woon in Boedapest in Hongarije. Mijn verhaal gaat niet over Hongarije, maar over Portugal waar we elk jaar op vakantie naar toe gaan in juni. We gaan dan naar de Algarve, naar een klein plaatsje, vlakbij de grens met Spanje. Je hebt daar prachtige stranden, waar je heerlijk kunt spelen en zwemmen. Elk jaar gaan we naar Zoomarine. Dat is een heel mooi dolfijnen- en zeeleeuwen park. Je kunt daar hele mooie shows zien, waarin de dolfijnen en de zeeleeuwen allerlei trucs doen en sprongen maken. Sinds enige jaren hebben ze een nieuwe attractie: ' zwemmen met de dolfijnen'. Ik heb dit samen met mijn moeder gedaan en het was fantastisch! Je mag de dolfijnen aanraken, aaien en zelfs kusjes geven. Ze voelen aan als hard, koel rubber en hebben een strakke huid en ze zijn heel lief. Aan het eind ging ik tussen twee dolfijnen liggen, hield elk aan een vin vast en werd dan door het water getrokken. Dit ging reuze snel en was tof. Een deel van het geld van Zoomarine wordt gebruikt om de dolfijnen en zeeleeuwen in de vrije natuur te helpen. Zo helpt ons jaarlijks uitje naar Zoomarine ook de dieren.

Eigen vakantienieuws van Anne-Kirsten Verwoerd, Boedapest (Hongarije)