De Parade

De Parade Op reizend festival De Parade, deze week in Amsterdam, staan de nieuwe voorstellingen Suikerklok, muziektheater van popzanger Spinvis en dichter Simon Vinkenoog, en Spreekuur van De Varkensfabriek, een toneelstuk over integratie. Verdere aanraders: Fantastische Fantast van Sanne Vogel gaat over twee pubers die worstelen in een opblaasbad. Bandloopt van Orkater gaat over het maken van een yoghurtreclame. Sorry volgende keer bij ons is muziektheater over ruziënde stelletjes. Op onze zenuwen van Ko van den Bosch gaat over twee racistische vrouwen die worstelen met de ouderdom. T/m 20 aug Amsterdam. M.L. Kingpark. Inl. 033-4654555 of www.deparade.nl. GIGANT, APELDOORN 17-12-05. SPINVIS FOTO LEX VAN ROSSEN ROSSEN, LEX VAN

Op reizend festival De Parade, deze week in Amsterdam, staan de nieuwe voorstellingen Suikerklok, muziektheater van popzanger Spinvis en dichter Simon Vinkenoog, en Spreekuur van De Varkensfabriek, een toneelstuk over integratie. Verdere aanraders: Fantastische Fantast van Sanne Vogel gaat over twee pubers die worstelen in een opblaasbad. Bandloopt van Orkater gaat over het maken van een yoghurtreclame. Sorry volgende keer bij ons is muziektheater over ruziënde stelletjes. Op onze zenuwen van Ko van den Bosch gaat over twee racistische vrouwen die worstelen met de ouderdom.

T/m 20 aug Amsterdam. M.L. Kingpark. Inl. 033-4654555 of www.deparade.nl.