Boulevard

Boulevard Op het theaterfestival Boulevard in Den Bosch worden bezoekers meegenomen op reis. In de voorstelling Tocht bijvoorbeeld, van theatergroep Tuig, trekt de toeschouwer over een grasveld met een lange sliert van wit puinplastic waar stokken uit steken, water uit opspat en schimmen op de klanken van etherische muziek in ronddolen. Een krakkemikkige wentelgrap leidt de bezoeker naar een stuk glas met een felle spot op zich gericht. Uit de luidsprekers klinkt luid geklap. Het glas is door de lamp in een spiegel veranderd, het applaus is voor jezelf. Er is ook een schommel die deuren opent. T/m 13/8, Den Bosch, vanaf De Parade. 09 00 33727233; www.festivalboulevard.nl (Foto: Dirk-Jan Visser / Den Bosch: 05-08-2006): Theater festival Boulevard in Den Bosch. Hier: 'Tocht' van theater Tuig bij de Schroef van Archimedes op de Pettelaarseweg borden verbodsborden Visser, Dirk-Jan

Op het theaterfestival Boulevard in Den Bosch worden bezoekers meegenomen op reis. In de voorstelling Tocht bijvoorbeeld, van theatergroep Tuig, trekt de toeschouwer over een grasveld met een lange sliert van wit puinplastic waar stokken uit steken, water uit opspat en schimmen op de klanken van etherische muziek in ronddolen. Een krakkemikkige wentelgrap leidt de bezoeker naar een stuk glas met een felle spot op zich gericht. Uit de luidsprekers klinkt luid geklap. Het glas is door de lamp in een spiegel veranderd, het applaus is voor jezelf. Er is ook een schommel die deuren opent.

T/m 13/8, Den Bosch, vanaf De Parade. 09 00 33727233; www.festivalboulevard.nl