Vakantieliefde (3)

Vakantieliefde (3) klik@nrc.nl Nienke Post: ,,Dit jaar gingen we naar Frankrijk op vakantie. Daar aan de Franse kust zijn alle Nederlandse meisjes geliefd, zo ook mijn zusje Maaike (14). Helaas voor les garçons: de liefde was niet wederzijds zoals op de foto duidelijk te zien is...” Elke dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘vakantieliefde’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving te geven bij de foto. De persoon op de foto moet toestemming hebben gegeven voor publicatie Over de keuze van de foto wordt niet gecorrespondeerd. Mail je vakantieliefde naar klik@nrc.nl. Volgende week is het thema: ‘mannen in korte broeken’.

Nienke Post: ,,Dit jaar gingen we naar Frankrijk op vakantie. Daar aan de Franse kust zijn alle Nederlandse meisjes geliefd, zo ook mijn zusje Maaike (14). Helaas voor les garçons: de liefde was niet wederzijds zoals op de foto duidelijk te zien is...”