Kerstmis valt erg vroeg dit jaar

Kerstmis valt erg vroeg dit jaar Londen, 9 aug. Terwijl Europa nog met zijn hoofd bij zon en strand is, begon in Londen gisteren het kerstseizoen. Het warenhuis Harrods presenteerde zijn nieuwe kerstcollectie. Voor de gelegenheid kwam ook de kerstman langs, zij het in rood safaripak en met een zebra in plaats van een rendier. De opening is vroeger dan vorig jaar, en Harrods verwacht dat er in de toekomst zelfs het hele jaar een kerstcollectie zal zijn. De reden: toeristen willen het hele jaar kerstspullen kopen. Foto AFP Santa Claus came to Harrods department store in central London 08 August 2006 with a real zebra and some fake snow, to mark the opening of a 10,000 square foot in the store, called, Christmas World, which is dedicated to Christmas. AFP PHOTO / SHAUN CURRY AFP